Keiemse Kazen
Keiemse Kazen
Keiemse Kazen Verpakking
Keiems Bloempje verpakking
infopunt Keiemse Kazen

Keiemse Kazen

Omschrijving:

’t Dischhof wordt Keiemse Kazen. Het Keiemse bedrijf wil naast een eigentijdse stijl voor hun authentieke product ook werk maken van beleving voor bezoekers. Samen met Involved schreven we een nieuw hoofdstuk voor dit bedrijf.

Logo

Het vorige logo was de ets van kerk van Keiem. Mooi nostalgisch maar voldoet niet meer aan de uitbreidingsplannen van de kaasmakerij. De biomelk is afkomstig van de boerderij bij hun zus en schoonbroer. De koeien grazen daar tussen het gras en de klaver op de zonnige polderweiden. Variaties in de kazen zitten ook in de gebruikte kruiden. Met deze drie woorden: gras, klaver, zonnig werd een logo gemaakt.

Verpakking

De verpakking van de kazen kregen daarna een volledige nieuwe huisstijl. Na het maken van het logo werd een kleurenpallet samengesteld die verwerkt werd in de verschillende verpakkingen. Keiems bloempje, de Keiemtaler, Keiemse Witten, 3 Mussenkaas, … het is maar een (hele) kleine selectie van de (h)eerlijke bio kazen die Keiemse Kazen te bieden heeft.

Belettering

Keiemse Kazen is gelegen langs een fietsknooppuntenroute. Voor hun boerderij stellen Dries en Katrien hun boomgaard open om te picknicken. Voor het bekendmaken van hun kazen en bereidingswijze hebben ze een infopunt ontwikkeld waar de bezoeker steeds terecht kan. We kozen daar om de ronde vormen van de kaas en huisstijl verder door te trekken. Naast de winkel kan je het productieproces van de kaasmakerij zien. Voor uitleg in dit proces werd gekozen borden te maken die de belangrijkste stappen in de productie uit te leggen. Het geheel van picknick, infopunt, bezoekersgang en kazomaat werd afgewerkt met een richtingsaanwijzer in de vorm van een totem.

Waarom samenwerken met rein.be?

Als biokaasmakerij wil je je concentreren op je hoofdberoep: kaas maken. Om een continue huisstijl te hebben gaan ze niet apart naar een bedrijf die logo-huisstijl-naamkaart kan maken, daarna naar een layouter voor hun verpakkingen, een bedrijf die de layout voor hun belettering kan uitvoeren, een webdesigner en een SEO bedrijf. Het liefst hebben ze één contactpersoon die hun bedrijf kent en kan meegroeien volgens de noden van het bedrijf.

Voor vragen, aarzel niet me te contacteren via contactpagina, email of 051.510.683

Dit project delen op je sociale media?